WYNAJMIJ POWIERZCHNIĘ

Maciej Kobylański Komercjalizacja obiektu

+48 887 661 591 M.Kobylanski@topshopping.pl
Magdalena Serkowska Menedżer obiektu

+48 603 393 784 M.Serkowska@topshopping.pl

Formularz kontaktowy





Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, iż:

  1. Administratorem przetwarzanych Pani/Pana danych osobowych jest TOP SHOPPING Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni, 81-300, ul. Sportowa 8.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) w celu związanym z realizacją zapytania zawartego w formularzu kontaktowym.
  3. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będzie podmiot świadczący usługi IT na rzecz Administratora z siedzibą na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego.
  4. Dane nie będą przekazywane do innych państw i organizacji międzynarodowych EU ani użyte do profilowania.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres nie dłuższy niż jest to celowe, z uwagi na złożone zapytanie zawarte w formularzu kontaktowym.
  6. Posiada Pani/ Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  7. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku.
  8. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne aczkolwiek konieczne w celu realizacji przesyłanego zapytania zawartego w formularzu kontaktowym.

Szukasz lokalu na salon meblowy? Mamy do zaoferowania:

  • Lokalizację od lat kojarzoną z handlem meblami
  • Duży parking – ponad 340 miejsc postojowych
  • 14 tysięcy mkw. powierzchni najmu
  • Różne wielkości powierzchnie
  • Ustawne lokale
  • Wiele marek w jednym miejscu
  • Wygodną strefę dostaw
  • Powierzchnie magazynowe
  • Windy towarowe
  • Atrakcyjne warunki najmu

OGŁOSZENIA

Lokal Szczecin, ul. Hangarowa / 19 200,00 zł/miesiąc
Lokal Szczecin, ul. Hangarowa / 7 644,00 zł/miesiąc
Lokal Szczecin, ul. Hangarowa / 4 300,00 zł/miesiąc
Lokal Szczecin, ul. Hangarowa / 10 080,00 zł/miesiąc
Lokal Szczecin, ul. Hangarowa / 4 665,00 zł/miesiąc

SOCIAL MEDIA:

GODZINY OTWARCIA:

Pn - Sb: 10:00 - 20:00
Nd: 10:00 - 16:00

LOKALIZACJA:

Hangarowa 13
Szczecin

SZYBKI KONTAKT:

Magdalena Serkowska
Menedżer obiektu
+48 603 393 784
+48 58 341 25 19
M.Serkowska@topshopping.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii. Czytaj dalej

Polityka prywatności

1. Administrator przykłada szczególną wagę do ochrony prywatności Użytkowników. Administrator stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych. Administrator zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem prawa.
2. Administrator jest administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych.
3. Dane osobowe, które korzystający z Serwisu podaje podczas kontaktu e-mail lub telefonicznego z Administratorem będą wykorzystywane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie korzystającego z Serwisu.
4. Dane zbierane automatycznie przez system informatyczny Administratora będą wykorzystywane wyłącznie w celach statystycznych.
5. W przypadku uzyskania przez Administratora wiadomości o korzystaniu Serwisu niezgodnie z Regulaminem lub z obowiązującymi przepisami, Administrator może przetwarzać dane osobowe korzystającego z Serwisu w zakresie niezbędnym do ustalenia jego odpowiedzialności.
6. Dane osobowe zbierane w Serwisie są przekazywane bezpośrednio przez korzystających z Serwisu poprzez wypełnienie formularzy dostępnych online, w trakcie kontaktu e-mail lub telefonicznego a także są pobierane automatycznie przez system informatyczny wykorzystywany przez Administratora w czasie korzystania z Serwisu. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak jest niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Serwisu.
7. Administrator zapewnia realizację uprawnień korzystających z Serwisu wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych. W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, korzystający z Serwisu mają w szczególności prawo do wniesienia – w przypadkach określonych w ustawie o ochronie danych osobowych – pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych ze względu na swoją szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych.
8 Administrator wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia Użytkownikom logowania się do Konta, monitorowania ruchu w Serwisie, opracowania statystyk korzystania z Serwisu. Pliki cookies pozwalają ponadto korzystającym z Serwisu na zachowanie parametrów nawigacyjnych w Serwisie.
9. Pliki cookies są także wykorzystywane przez system statystyk Google Analytics, zaimplementowany w kodzie Serwisu. Szczegółowe cele, do którego Google Analytics wykorzystuje pliki cookies zostały opisane w odrębnym dokumencie dostępnym pod adresem: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/.
10. korzystający z Serwisu może w dowolnym momencie zablokować zbieranie informacji przy wykorzystaniu plików cookies, wyłączając opcję obsługi cookies w ustawieniach przeglądarki; Administrator nie gwarantuje jednak poprawnego działania Serwisu przy nieaktywnej obsłudze cookies w przeglądarce.
11. Z dniem 25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO).

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku.

  1. Administratorem przetwarzanych Pani/Pana danych osobowych jest Top Shopping Sp. z o.o., ul. Sportowa 8, Gdynia 81-300
  2. Dane osobowe przetwarzane są na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) w celach marketingowych.
  3. Podanie danych nie jest obowiązkowe, ale niezbędne w celach marketingowych.
  4. Dane nie będą przekazywane do innych państw i organizacji międzynarodowych EU ani użyte do profilowania.
  5. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres niezbędny do czasu realizacji usług marketingowych.
  6. Posiada Pan/ Pani prawo do:
    a) żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;
    b) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także o prawie do przenoszenia danych;
    c) cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
    d) wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku.

Zamknij